O produktoch
Všetky moje čokoládové produkty sú vyrobené ručne výlučne z belgickej čokolády značky Barry Callebaut. Callebaut produkuje len čokoládu, ktorá je vystopovateľná až k farmárovi a nezneužíva deti na prácu. Čokoládu vždy balím ručne do ekologicky odbúratelných materiálov – celofánu alebo eko / kraftovej krabičky. Na výber sú klasické typy čokolád ako biela, mliečna a horká. Ale aj špecialitky ako RUBY, GOLD, alebo rôzne odrodové čokolády.
Zloženie produktov nájdete tu
Vlhkosť: do 70%
Trvanlivosť posypaných čokolád a jedlých papierov je 6 mesiacov od dátumu výroby. Pralinky majú trvanlivosť 8 týždňov od dátumu výroby (trvanlivé plnky 6 mesiacov). Čokoládu a pralinky je nutné skladovať medzi 12-18ºC pri vlhkosti do 70%, v uzatvorenom obale na tmavom mieste (ideálne na horných policiach v chladničke na víno).
Skladovanie potlačeného fondánového papiera, vaflového papiera, čokotransféru a pusinkovej fólie je medzi 15-20 stupňami, v uzatvorenom obale na tmavom suchom mieste.
Výrobky sa vždy snažím pobaliť tak, aby pri preprave nedošlo ku žiadnemu poškodeniu. Výrobky posielam pri teplotách -5 až 28 stupňov. V prípade nepriaznivých podmienok si s vami dohodnem vhodnejší termín odoslania. Avšak čokoládam, pre ich krehkosť, najlepšie vyhovuje osobný odber. Prosím zvážte to…
- Slovenská pošta: 6 € (poštovné a balné, odosielam prvý pracovný deň v týždni. Do 2kg odosielam zásielky 1.tr. cestujú 1 pracovný deň – avšak doručovatelia ich nemusia priniesť na adresu a balíček vás počká na pošte.)
- Kuriér: 6 € (objednávky prijaté a uhradené do 13.00, expedujem nasledujúci pracovný deň – platí pre produkty skladom)
- Osobný odber – Osvetová 20, 82105 Bratislava – cez pondelok, stredu alebo piatok 8.00 – 14.00 – po dohode termínu.
Objednávky nad 80 EUR : dopravu neplatíte
Spôsob platby:
- Hotovosť (len v prípadne osobného odberu – dohode na adrese Osvetová 20, Bratislava, 821 05)
- Prevodom na účet
na dobierku neposielam.