Jedlá tlač

Tlač jedlými farbami na fondán / čokotransfér / vaflový papier / pusinkovú fóliu – všetko vyrobené v Nemecku, spĺňajúce náročné potravinové normy EU.
Jedlé čokoládové dekorácie – čokoplát, čokozápichy a čokopodpisy.

Vaflový papier – ideálne ako jedlé vizitky alebo oznámenia, tlač na vaflový papier nie je vysoko kvalitná.
Royal Icing Papier a Fondán papier – ideálny na rýchle ozdobenie tôrt a dezertov jedlým obrázkom. Kvalita tlače a je vysoká.

Rozdiel medzi Fondán papierom a Royal Icing papierom:
+ royal icing obsahuje menej cukru – topí sa pomalšie
+ royal icing je tenší, jemnejší, grafika na ňom je čistejšia
– royal icing je veľmi pevne nalepený na fólii – preto jej odstránenie je náročnejšie – chce to trochu praxe a malý trik – cez hranu stola ťahať nátlačok tak, aby sa uvoľnilo spojenie. Následne je možné fóliu ľahko odstrániť. Určite neodporúčam strihať nátlačok pred odlepením fólie.
+ fondán je lepší na podlepovanie, vystrihovanie pretože je hrubší a fólia sa z neho dá ľahko odlepiť
– fondán je hrubší, farby na ňom schnú pomalšie – pri tlači tak môžu vznikať bodkované čiary alebo čmuhy

Grafiku na tlač posielajte vo formáte PDF, ak neviete ako na to:
1. otvore textový editor (word, openoffice writer,…)
2. vložte obrázok – upravte rozmery do požadovanej veľkosti
3. súbor – exportovať do pdf.

Čokotransfér – ideálny na prácu s bielou čokoládou a izomaltom.
Pre tlač na čokotransfér do polykarbonátových foriem na pralinky mi prosím zašlite:
1. grafiku – text / logo / obrázok, ktorý chcete mať na pralinke (motívy je možné kombinovať)
2. oscanovaný papier A4 (skenerom – nie fotka papiera) – kde sú prekreslené okienka a obvod polykarbonátovej formy

Pusinková fólia – ideálne na otláčanie obrázkov na pusinky z bielkov (snehu) – teplota v rúre max 85 °Celzia

Čokopodpisy – malé tenké plátky bielej čokolády s vašim motívom ozdobia každý zákusok. Čokoláda na pitie zase zahreje nielen v zime.

Čokoplát, čokozápichy a čokopodpisy – poštou pre krehkosť neposielam, resp. len na vlastné riziko.

Jedlú tlač realizujem do 1 pracovného dňa.
Jedlé dekorácie z bielej čokolády vyrábam vždy vo štvrtky doobeda.

  • 000100 – Čokotransfér – A4
  • 000200 – Čokotransfér – forma 7×11/9×11
  • 000300 – Vaflový papier – A4
  • 000400 – Fondán papier – A4
  • 000450 – Pusinková fólia – A4
  • 000500 – Jedlé vizitky – 12ks
  • 000600 – Royal Icing papier – A4
  • podrobný cenník
Čokozápich (410003) - torta by HANELA CAKES
Menu